Revoltător! Țarcurile pentru câini din Parcul Tăbăcărie au fost vandalizate

Doar o săptămână a trecut de când Primăria Municipiului Constanța a deschis cele două spații generoase, dedicate câinilor, din Parcul Tăbăcărie, până când câteva garduri au fost rupte, tăiate și puse la pământ.

tarcuri pentru caini 4

„Stăpânii de animale pe care i-am întâlnit ieri în parc sunt revoltați. Nu înțeleg de ce ar face cineva asta și speră ca vinovații să fie prinși și pedepsiți. Primăria va repara aceste garduri și va depune plângere pentru ca cei care au făcut asta să plătească, dar avem nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru ca astfel de lucruri să nu se mai repete”, potrivit celor de la Primărie.

Este important să reacționăm atunci când observăm în jurul nostru persoane certate cu bunul simț, fără pic de respect, care din teribilism sau rea-voință distrug bunurile noastre, ale tuturor.

„Le mulțumim constănțenilor care ne trimit sesizări, poze și mesaje cu fapte antisociale săvârșite pe domeniul public și vă rugăm să apelați cu încredere Direcția Generală Poliția Locală Constanța la numerele de 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp. Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

tarcuri pentru caini 6

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.