REVOLTĂ la RAJDP Constanța! Zeci de angajați „stresați și depresivi” au sărit la gâtul conducerii – DOCUMENT Țuțuianu: „Responsabil este Lupu!”

Este revoltă în toată regula la RAJDP Constanța, instituție ieșită din insolvență în noiembrie 2021. Deși, în ședința Consiliului Județean Constanța din luna martie, s-au alocat niște bani, se pare că problemele sunt mult mai grave. 44 de angajați au trimis o scrisoare extrem de dură conducerii, în care reclamă o mulțime de nereguli: proasta salarizare, slaba echipare și dotare, o totală dezorganizare – pe scurt: un management cel puțin defectuos. „Toată lumea este nemulțumită”, susțin semnatarii scrisorii, care se arată „stresați, anxioși și depresivi” din cauza situației existente în Regie.

S-au făcut multe angajări aiurea, mulți neprofesioniști, ca să mulțumească conducerea CJ, iar acum s-au trezit că nu le mai ajunge bugetul…”, ne-a spus un semnatar al scrisorii, în cadrul căreia se pune întrebarea: Specialiștii au fost aduși prin concurs, conform procedurii?

rajdp1
rajdp2
rajdp3

Scrisoarea a ajuns și la fostul președinte al Consiliului Județean, Marius Horia Țuțuianu, în prezent deputat, care susține faptul că responsabil de managementul dezastruos este președintele în funcție al CJ, Mihai Lupu:

„După ce am reușit readucerea la viață a uneia dintre cele mai importante Regii ale Consiliului Județean Constanța, prin scoaterea ei din insolvență și așezarea în făgașul profitului, acum se urmărește îngroparea RAJDP definitiv, printr-un management iresponsabil și lipsit de profesionalism. Astăzi a ajuns la mine, în calitatea mea de deputat și probabil și de fost președinte al Consiliului Județean, o scrisoare prin care un număr însemnat de persoane îmi semnalează niște probleme extrem de grave: angajări neconforme, lipsă de profesionalism a noilor angajați, partipriuri, bani cheltuiți aiurea și chiar bugetul direcției total insuficient și chiar lipsa activității. Dacă aș fi vorbit despre aceste lucruri mai demult, aș fi fost acuzat că vreau să tulbur bunul mers al Regiei sau că am nu știu ce scopuri. Din păcate, ceea ce am intuit… s-a întâmplat: Regia este condusă prost, este subfinanțată, iar viitorul care se întrezărește – sumbru! Înțeleg că zeci de angajați sunt supărați pe directorul general. Păi directorul general nu face nimic de capul lui, fără aprobarea șefului său, în speță domnul „habar n-am” de la Consiliul Județean! Nu o spun ca pe o laudă, dar Regia a ieșit din insolvență grație implicării și muncii echipei pe care am condus-o. Toți constănțenii știu că am scos-o din noroi, când altcineva și-a dorit îngroparea ei definitivă. Cât timp am condus CJ-ul, s-a lucrat, s-a asfaltat, s-a modernizat. De doi ani se bate pasul pe loc și se așteaptă niște bani de la miniștrii lor, care îi duc cu zăhărelul. Modul în care NU este condusă RAJDP este dezastruos și unic responsabil este domnul Mihai Lupu, actualul președinte al Consiliului Județean Constanța. Este inadmisibil să lași zeci de angajați în sărăcie și drumurile județului în paragină! Dar, nu-i nimic, constănțenii văd și vor acționa în consecință la timpul potrivit!”, a spus deputatul Țuțuianu, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “REVOLTĂ la RAJDP Constanța! Zeci de angajați „stresați și depresivi” au sărit la gâtul conducerii – DOCUMENT Țuțuianu: „Responsabil este Lupu!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.