REVOLTĂ în „satul european” Cumpăna: Oamenii s-au săturat de avariile pe bandă rulantă. Tufă (PNL): „Iarna car și vara sanie – NU se aplică la noi. Ne afundăm în EVUL MEDIU”

Probleme comunitare sunt peste tot. Lucrările afectează gradul de confort, dar sunt necesare pentru menținerea comunității în standarde civilizate. La Cumpăna, însă, se pare că lucrurile sunt mai complicate, întrucât „prima vrabie care trece pe unde nu trebuie ne lasă în întuneric”.

Cumpănenii s-au săturat de desele avarii, în toate domeniile: apă, canalizare, energie electrică, termică, tot, absolut tot este nefuncțional în satul European Cumpăna. Pe rețelele de socializare, este un scandal de nedescris, oamenii s-au săturat de avariile pe bandă rulantă și au renunțat la menajamente, adresând administrației locale cam tot ce le vine pe gură. Despre pagina oficială de Facebook a primăriei nu mai vorbim, de mai multe zile are loc un adevărat festival de injurii.

Vrem bazin de înot, centru civic etc, dar prima vrabie care trece pe unde nu trebuie, ne lasă în întuneric, urmat imediat de lipsa apei! Dezvoltarea haotică a comunei își spune cuvântul, nu există nici o viziune modernistă, nici măcar un plan de dezvoltare coerent! Construiți, construiți,  construiți……Nu există nici o urmă de idee despre ce va urma! Proverbul românesc ,,iarna car și vara sanie” nu se aplică aici în satul european!”, spune un cumpănean, săturat de atâtea avarii și de servicii publice nefuncționale.

Opoziția din localitate – reprezentată de PNL și USR – asistă stupefiată la eternele lucrări din comunitate, fără nici o noimă, nici o logică și ne-a precizat faptul că primarul Mariana Gâju nu oferă nici o explicație.

„Pentru că suntem reprezentanți ai opoziției, nu avem nici un fel de dialog cu doamna primar, deși ne străduim să ne implicăm. Dincolo de patimile sau antipatiile politice, aici vorbim de o comunitate. Nu știm dacă există un plan edilitar, pentru că nu l-a prezentat niciodată și nu mă refer doar la noi, cei din consiliu, nu e prezentat pentru comună! Nimeni nu știe dacă există un plan. De fapt, dacă mă întrebați pe mine, eu sunt convins că nu există așa ceva, altfel nu ar fi avut motive să se tot ascundă de oameni. Ceea ce ați sesizat și dvs. și noi pe internet, este un adevăr. Oamenii sunt revoltați pe bună dreptate. Nu li se explică nimic. Toată comuna este un șantier haotic. Dacă bate puțin vântul nu mai avem nimic – current, apă, oricare alt serviciu public. Ne afundăm în Evul Mediu și nu exagerez cu nimic când spun asta. Cumpănenii ar trebui să se trezească și să înțeleagă că nu mai putem să continuăm așa, cu o astfel de conducere a administrației, este mult prea mult!”, a spus liderul consilierilor liberali, George Tufă, pentru TOMIS NEWS.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *