REVOLTĂ împotriva vaccinării: S-a lansat petiția „OPRIȚI abuzurile asupra persoanelor care NU vor injectarea cu vaccinuri sau seruri experimentale”

Vaccinarea anti-covid a devenit obligatorie la Grup Servicii Petroliere și nu vorbim doar de angajați ci și de… vizitatori la sediile companiei. La sfârșitul lunii aprilie, președintele GSP, Gabriel Comănescu, informa lucrătorii companiei faptul că vaccinarea devine obligatorie. La scurt timp după acest anunț, o serie de cetățeni s-au declarat revoltați de această obligație și au inițiat o petiție, intitulată OPRIȚI abuzurile asupra persoanelor care NU vor injectarea cu vaccinuri sau seruri experimentale. Astfel, nu vorbim doar de GSP, ci de vaccinarea anti-covid în general. Petiția este disponibilă AICI și este adresată comisiilor parlamentare, instanțelor de judecată, Avocatul Poporului ș.a.m.d.:

Subsemnații semnatari ai petiției NE REZERVĂM DREPTUL DE A INTERVENI ÎN FAVOAREA CETĂȚENILOR ROMÂNI ABUZAȚI, CARE NU DORESC SĂ LE FIE INJECTATE VAKCINURI SAU SERURI EXPERIMENTALE. În mod abuziv, unor salariați și unor elevi ori studenți li se spune INFORMAȚIA FALSĂ CĂ SUNT OBLIGAȚI SĂ SEMNEZE ÎN TABELE, inclusiv atunci când REFUZĂ INJEKTAREA EXPERlMENTALĂ ANTI-C0VlD, ceea ce ESTE ILEGAL, deoarece UN CETĂȚEAN NU POATE FI OBLIGAT SĂ MENȚIONEZE ÎN VREUN ACT CĂ REFUZĂ SĂ FACĂ CEVA ANUME și NICI NU POATE FI OBLIGAT SĂ SEMNEZE ÎN TABELE, pentru orice motiv i s-ar cere! În spiritul respectării literei şi spiritului legii şi în sensul atingerii scopului protejat de lege, şi nu în sensul contrar, al împiedicării exercitării drepturilor și libertăților cetățenești, FIECARE PERSOANĂ ARE DREPTUL SĂ REFUZE ORICE, fără justificare și fără să își menționeze refuzul în scris și fără să semneze în tabele sau în declarații pe propria răspundere. FIECARE PERSOANĂ ARE DREPTUL LA TĂCERE PENTRU ORICE și NU ESTE NECESAR SĂ ÎȘI JUSTIFICE VREUN REFUZ SAU NEDECLARAREA ÎN SCRIS A VREUNEI ACȚIUNI SAU INACȚIUNI PERSONALE!!! Interdicţia discriminării este garantată prin art.16 din Constituția României („Egalitatea în drepturi”) și prin articolul 14 din CEaDO (Convenţia europeană pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale sau Convenţia europeană a drepturilor omului), care garantea­ză tratamentul egal în ceea ce priveşte exercitarea celorlalte drepturi prevăzute de Convenţie. PRINCIPIUL NEDISCRIMINĂRII reprezintă un principiu fundamental al mai multor documente ale Consiliului Europei. Este important de menţionat că versiunea din 1996 a Cartei Sociale Europene cuprinde atât dreptul la egalitate de şanse, cât şi dreptul la tratament egal în ceea ce priveşte încadrarea în muncă şi ocuparea forţei de muncă, asigurând protecţie împotriva discriminării (articolul 20 şi articolul E din partea a V-a a Cartei Sociale Europene)”, semnalează, printre altele, inițiatorii petiției.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.