Rețeaua Universităților de la Marea Neagră urmărește implementarea proiectului „Parc Industrial și Științific INNOVOLUTION Cumpăna”

Rețeaua Universităților de la Marea Neagră (RUMN) în parteneriat cu Asociația Cluster MEDGreen și Primăria Comunei Cumpăna organizează la data de 18 mai 2021, o întâlnire de lucru, având ca scop definirea activităţilor care vor fi derulate în perioada următoare în vederea implementării proiectului „Parc Industrial și Științific INNOVOLUTION Cumpăna”. La întâlnire vor participa Mariana Gâju, Primar al Comunei Cumpăna, Prof. Univ. Dr. Mihnea Costoiu, Rector al Universității „Politehnica” din București, rof. Univ. Dr. Eden Mamut, Secretar General al RUMN, Iuliean Horneț, Președinte Cluster MEDGreen, Iulian Cuculas, Proiect RO INVEST Capital SRL, dar și alți reprezentanți ai comunității de afaceri.

Obiectivele proiectului sunt reprezentate de activități precum: evaluarea cererii de piață pentru servicii și produse de tip Industrie 4.0, dezvoltarea de infrastructuri flexibile și scanabile pentru activități industriale, respectiv pentru servicii de cercetare științifică și inovare, dezvoltarea de proiecte de start – up , incubare și accelerare punând accent pe promovarea și sprijinirea tinerilor antreprenori, constituirea unui eco – sistem asociat parcului Innovolution incluzând universități, institute de cercetare și alte nuclee de competență din țară și străinătate, dezvoltarea unui program suport constând în servicii profesioniste de consultanță, asistență tehnică, formare profesională, promovare și marketing, precum și activități legate de implementarea conceptului Smart Village în Comuna Cumpăna.

Întâlnirea va avea loc la sediul Primăriei Comunei Cumpăna, cu începere de la ora 11.00.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *