RESTRICȚII de trafic rutier pe bd. Mamaia din Constanța: Lucrări de reabilitare

Din această noapte încep lucrările de frezare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, între strada Prelungirea Bucovinei și strada Patriei. Potrivit municipalității, lucrările se vor desfășura noaptea pentru ca traficul rutier din timpul zilei să nu fie afectat. Echipele administratorului drumului public vor interveni cu utilaje pentru decopertarea asfaltului existent, pe sensul de mers către strada Patriei, traficul rutier fiind restricționat parțial în intervalul orar 19:00-05:00. Se va decapa și zona scuarului median.

Intervențiile vor continua toată săptămâna, cu același regim de restricții de trafic rutier. După finalizare lucrărilor de frezare, zona carosabilă decopertată va fi recondiționată cu asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, au precizat reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *