Restricții de trafic rutier, în Constanța: Se asfaltează bulevardul Mamaia

După ce săptămâna trecută s-a turnat asfalt pe sensul de mers către strada Mihai Viteazu, utilajele intervin în această noapte pe celălalt sens de mers, traficul rutier fiind restricționat parțial, pe porțiunea pe care se lucrează, în intervalul orar 19:30 – 05:00. Intervențiile vor continua și vineri noapte, cu aceleași restricții de trafic rutier. Potrivit municipalității, proiectul de modernizare a bulevardului Mamaia prevede trotuare recondiționate, carosabil reabilitat, piste de biciclete și mult spațiu verde.

bulevardul Mamaia 4 4

Pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân a bulevardului Mamaia, carosabilul a fost îmbrăcat în asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens. De asemenea, tronsonul delimitat de străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu a fost modernizat prin  reabilitarea traseelor pietonale, recondiționarea carosabilului, amenajarea de treceri de pietoni cu pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități și montarea rulourilor naturale de gazon care sunt întreținute permanent de un sistem de irigații modern.  

Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor,  constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *