RESTRICȚII de trafic rutier, de Ziua Unirii Principatelor. Primăria Constanța: „Masca, OBLIGATORIE, se face triaj epidemiologic”

Unirea Principatelor Române va fi sărbătorită la Constanța prin acțiuni cu caracter militar și civil care vor avea loc luni, 24 ianuarie, în Piața Ovidiu. Pentru siguranța participanților la eveniment, în intervalul orar 10:00-12:30, se vor bloca următoarele zone de acces:

– strada Petru Rareș la intersecția cu strada Traian;

– strada Marcus Aurelius la intersecția cu Piața Ovidiu;

– strada Dimitrie Cantemir la intersecția cu strada Marcus Aurelius;

– strada Petru Rareș la intersecția cu strada Vasile Canarache.

Conform art.1 pct.18 Anexa 3 din H.G. nr. 34/06.01.2022 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 08 ianuarie 2022, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru preveniea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, participarea la eveniment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificatul unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie. Organizatorii vor asigura efectuarea triajului epidemiologic pentru toți invitații la eveniment. Spațiul de desfășurare a evenimentului va fi delimitat corespunzător, subliniază municipalitatea.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *