Spread the love

Primăria Municipiului Constanța va reabilita carosabilul pe strada I.G. Duca, între bulevardul Ferdinand și bulevardul Lăpușneanu. Astfel, potrivit unui anunț de miercuri al municipalității, echipele SC Confort Urban SRL acționează astăzi pe tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Constantin Brătescu iar pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier este restricționat, alternativ, pe câte un sens de mers.

Lucrările de frezare a carosabilului pe strada I.G. Duca vor continua timp de două săptămâni, până la intersecția cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu, cu aceleași restricții de trafic.

„Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au precizat reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *