RESTRICȚII de parcare! Lucrări de asfaltare în municipiul Constanța

Restricții de parcare, anunță marți Primăria Constanța și sunt vizate două zone din Tomis III. Măsura a fost luată pentru buna desfăsurare a lucrărilor de asfaltare care vor avea loc miercuri, 05 mai în parcările amenajate pe strada Soveja, în zona blocului O6 și pe bulevardul Tomis, în dreptul blocului M4. Intervențiile au fost anunțate în timp util. Echipele SC Confort Urban SRL au distribuit materiale informative pentru a semnala lucrările edilitare.

restrictii trafic

Potrivit municipalității, pe strada Soveja, se va asfalta aleea de acces aferentă blocului O6 și spațiul destinat parcării autovehiculelor. Amplasamentul a fost construit de la zero. În etapa premergătoare asfaltării, s-a reabilitat infrastructura terenului prin lucrări de excavare și compactare și au fost montate bordurile care vor delimita noile locuri de parcare. De asemenea, echipele administratorului drumului public vor interveni mâine cu utilaje de asfaltare pe bulevardul Tomis, în zona blocului M4, unde suprafața carosabilă va fi recondiționată.

Facem apel către conducătorii auto să NU staționeze autovehiculele în zonele în care se asfaltează pentru a evita ridicarea mașinilor. De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră”, au precizat reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.