RESTRICȚII de circulaţie pe Autostrada Soarelui: Lucrări de reparaţii

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, luni până în jurul orei 16.00, pe Autostrada A2  Bucureşti – Constanţa, se execută lucrări ce duc la restricţia traficului. Astfel, echipele de muncitori lucrează pe mai multe sectoare de drum, după cum urmează: se montează parapet metalic între km 143-140, zona mediană, calea nr.2. Trafic deviat de pe banda 2 pe banda 1, se montează panouri antiorbiri intre km 107-108, zona mediană, calea nr 1. Trafic deviat de pe banda 2 pe banda 1. Aceleaşi lucrări de montat parapet metalic au loc între km 98+500 – 97+500, calea nr 2. Banda de urgenta restrictionaţă;

Lucrări colmatări asfaltice (plombe) se efectuează între km 98+500 – 101+000, calea 1. Restricţionată banda nr. 1 şi banda de urgenţă. Trafic deviat pe banda nr 2.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi de poliţişti să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum. De asemenea, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17, 27-33, 68 – 75 se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă pentru efectuarea de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

A fost închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa – Bucureşti. Tot pe autostrada A2, între kilometrii 155 şi 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.