RESTO Constanța a lansat primele „locații sigure” din HoReCa

RESTO susține și recomandă vaccinarea personalului din industria ospitalității și a lansat primele Locații sigure. Astfel, restaurantele INTEGRA, ZIG ZAG Pub, MARGO din Constanta și „DANA LA CEAUN” și HANUL CU PEȘTE din Mamaia și Mamaia Nord, dar și agenția de turism Mistral Tours au fost certificate, ieri, ca primele „Locatii RESTO Sigure”, pe Litoral. Asociația Patronală RESTO Constanța a lansat Campania „Membru RESTO – Locație Sigură – Noi ne-am vaccinat!“, pentru a transmite un semnal de siguranță și încredere clienților și turiștilor Litoralului românesc. 

În urma întâlnirilor cu reprezentanții Guvernului României ni s-a spus în permanență că dacă personalul din industria HoReCa s-ar vaccina într-o proporție mai mare și dacă ritmul de vaccinare va fi unul mai rapid, atunci ne vom îndrepta mai rapid spre deschiderea aproape de normal a acestei industrii. Campania RESTO isi propune sa semnalizeze și promoveze locațiile sigure pe litoral, dar și din municipiul Constanța. Am acordat astfel primele stickere pe care publicul larg le va regăsi pe ușile de acces din acele locații tocmai pentru ca vizitatorii și consumatorii să primească un semnal de încredere și siguranță in Constanta si pe Litoral. Operatorii HoReCa de pe litoral au dovedit deja, de anul trecut, că au implementat cu responsabilitate măsurile de siguranță și protecție impuse și au încheiat sezonul trecut fără nici măcar un caz de toxiinfecție alimentară și fără nici un focar Covid care sa fi fost generat de o locație de vacanță de pe litoral. Asociația Patronala RESTO Constanța susține și recomandă vaccinarea personalului din industria ospitalității, pentru a încuraja sosirile și vacanțele pe litoralul românesc. Precizam insa, ferm, ca nici o locatie nu va restrictiona accesul clientilor sai, conditionat de prezentarea unui test covid negativ sau a unui certificat de vaccinare, pentru ca NU sustinem discriminarea clientilor nostri. Dimpotriva, pentru ca orice consumator sa intre cu incredere si in siguranta in locatiile de pe Litoralul romanesc, promovam chiar noi locatiile in care personalul s-a vaccinat, pentru a ne apropia cat mai repede de starea de normalitate”, a declarat Corina Martin, președinte de onoare RESTO.

Ne dorim să transmitem un semnal de siguranță și încredere clienților și turiștilor noștri și vom anunță, rând pe rând, locațiile care au personalul vaccinat , fără a ne obliga angajații, ci adoptând o politică de recomandare atent monitorizată. Invitam in continuare publicul larg sa aiba incredere in mesajele si campaniile RESTO. Siguranta consumatorilor si a personalului nostru reprezinta o prioritate pentru noi si ne vor ajuta sa redeschidem in procent cat mai mare potentialul industriei ospitalitatii din Romania”, a subliniat și președintele asociației patronale, Egevit Aslan.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “RESTO Constanța a lansat primele „locații sigure” din HoReCa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *