RESTO Constanța a lansat Campania „MEMBRU RESTO – RESTAURANT SIGUR – Noi ne-am vaccinat pentru siguranța voastră!”

Asociația Patronală RESTO Constanța a lansat campania „RESTAURANT SIGUR – Noi ne-am vaccinat pentru siguranța voastră„:

„Invităm constănțenii, vizitatorii și turiștii Litoralului Românesc și ai Destinației Dobrogea să aleagă Restaurantele, Cafenelele, Barurile, Beach Barurile și locațiile care afișează pe ușa de acces Stickerul „Membru RESTO – Restaurant SIGUR”. Ne dorim să transmitem un semnal de siguranță și încredere clienților și turiștilor noștri și vom anunța, rând pe rând, locațiile care au personalul vaccinat, fără a ne obliga angajații, ci adoptând o politică de recomandare atent monitorizată. În acest fel, participăm la facilitarea relaxării și derulării vacanțelor și servicilor turistice în România și în destinația Litoral, mai ales în apropierea deschiderii Sezonului estival 2021”.

Miercuri, 14 aprilie, RESTO a participat la Constituirea Grupului de lucru pentru îndrumarea și sprijinirea agenților economici din industria operatorilor din turism din județul Constanța, grup constituit sub coordonarea Prefecturii Constanța. Au fost invitați reprezentanții tuturor organizațiilor patronale din turismul local, precum și reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate. Au fost dezbătute, de asemenea, direcții de acțiune pentru promovarea turismului local, precum și măsuri pentru desfășurarea vacanțelor de 1 Mai și Paște pe Litoral. Joi, 15 Aprilie, RESTO și conducerea ANPC au derulat o întâlnire de informare și prevenție a agenților economici de pe Litoral.

În cursul întâlnirii de lucru coordonate de Prefectul Constanței, Silviu Coșa, am anunțat lansarea Campaniei noastre, solicitând sprijin pentru facilizarea vaccinării personalului angajat în Horeca locală. Ne bucurăm să primim susținerea și suportul Instituției Prefectului în acest sens. Ne dorim să transmitem un semnal de siguranță și încredere clienților și turiștilor noștri și vom anunța, rând pe rând, locațiile care au personalul vaccinat, fără a ne obliga angajații, ci adoptând o politică de recomandare atent monitorizată”, a transmis Egevit Aslan, președintele RESTO.

„Invităm constănțenii, vizitatorii și turiștii Litoralului Românesc și ai Destinației Dobrogea să aleagă Restaurantele, Cafenelele, Barurile, Beach Barurile și locațiile care afișează pe ușa de acces Stickerul „Membru RESTO – Restaurant SIGUR / SAFE LOCATION”. Ne poziționăm astfel ca Primă Destinație Turistică din România care intră în Campania de Vaccinare pentru Sectorul HORECA, la propunerea noastră! În acest fel, participăm la facilitarea relaxării și derulării vacanțelor și serviciilor turistice în România și în destinația Litoral, mai ales în apropierea deschiderii Sezonului estival 2021. Continuăm dialogul și insistența cu care ne promovăm interesele industriei și misiunea Patronatului, în numele operatorilor din turismul județului Constanța. Astfel, salutăm decizia Premierului României, Florin Cîțu, care a declarat că restaurantele care își vaccinează întreg personalul ar putea rămâne deschise, indiferent de rata de incidență din localitatea în care se află și că propunerea vine dinspre industria HoReCa”, a precizat și președintele de onoare al RESTO, Corina Martin.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.