Restaurarea Cazinoului ar putea intra în linie dreaptă: ultima contestație, RESPINSĂ!

Magistrații Curții de Apel București au respins, vineri, definitiv, plângerea formulată de SC Eldiclau SRL împotriva procedurii de atribuire a contractului pentru restaurarea Cazinoului din Constanța.

„Respinge plângerea, ca nefondată. Decizia este DEFINITIVĂ“, a decis completul Curții de Apel.

Restaurarea Cazinoului a fost adjudecată de asocierea de firme condusă de Aedificia Carpați.

În ședința de Guvern din 28 octombrie a.c., guvernul condus atunci de Viorica Dăncilă a anunţat că, a doua zi, va fi semnat contractul pentru demararea lucrărilor de reabilitare a Cazinoului, vicepremierul Daniel Suciu fiind trimis special la Constanța pentru semnare. Tot pe 28 octombrie, ultima zi în care putea fi depusă o contestație, în ultimele ore, practic,  Eldiclau SRL, participantă la licitațiile trecute, a depus o nouă contestație la CNSC! Eldiclau a mai depus o contestație în luna septembrie, blocând din nou demararea lucrărilor de restaurare. Contestația respectivă a fost, de asemenea, respinsă.

CITEȘTE ȘI:

Suciu a fost, totuși, la Constanța, pe 29 octombrie, și s-a dezlănțuit pe Eldiclau SRL, susținând că blochează în mod intenționat începerea lucrărilor. Vicepremierul de atunci a mai spus că nu știe care este motivația societății comerciale, nici dacă este una financiară sau politică, declarându-se stupefiat de faptul că, în această asociere, se află și o companie în cadrul căreia are participație și statul român, prin Telekom. Suciu a mai spus că s-a străduit să modifice legea achizițiilor publice, însă s-a lovit de refuzul specialiștilor de la Ministerul Justiției.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.