Restaurantele din Constanța, verificate de polițiștii locali

Primăria Municipiului Constanța prin Direcția Generală Poliția Locală a inițiat o campanie de verificare a operatorilor economici care desfășoară activitate comercială de alimentație publică tip bar/restaurant pe raza UAT Constanța, cu privire la respectarea unor măsuri de prevenire și combatere a efectelor pandemiei COVID 19.

controale politia locala 3

În urma verificărilor, 3 operatori economici au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 6.000 lei, pentru că la data și ora controlului au fost depistați desfășurând activitate comercială într-un spațiu public închis, încălcând astfel prevederile Legii 55/2020 republicată. Totodată, pe raza UAT Constanța au fost depistate și sancționate contravențional un număr de 316 persoane care consumau băuturi pe terasele aferente structurilor de vânzare, fără a putea justifica motivul deplasării în afara locuinței/gospodăriei din zona carantinată, în intervalul orar 05.00 – 23.00, încălcând astfel prevederile Legii nr.55/2020 republicată. În consecință, polițiștii locali au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 162.800 lei. Totodată, pe raza UAT Constanța au fost depistate și sancționate contravențional un număr de 316 persoane care consumau băuturi pe terasele aferente structurilor de vânzare, fără a putea justifica motivul deplasării în afara locuinței/gospodăriei din zona carantinată, în intervalul orar 05.00 – 23.00, încălcând astfel prevederile Legii nr.55/2020 republicată. În consecință, polițiștii locali au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 162.800 lei.

În acest sens, apelăm la spiritul civic al cetățenilor și le solicităm să respecte cu strictețe măsurile legale în vigoare, să se protejeze pe ei și cei din jurul lor. Sănătatea dumneavoastră reprezintă o prioritate pentru noi!”, au precizat reprezentanții municipalității.

controale politia locala 6

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.