Resistematizare rutieră la intrarea în stațiunea Mamaia, în perspectiva sezonului estival: Reguli NOI pentru șoferi

Pentru a elimina deficiențele circulației rutiere existente la intrare în stațiunea Mamaia, în special în perioada sezonului estival, Primăria Municipiului Constanța a luat decizia resistematizării intersecției bulevardelor Mamaia și Aurel Vlaicu. Astfel, începând cu data de 4 mai 2022, echipele Confort Urban vor începe lucrările de modificare a intersecției și de amenajare a noului sens giratoriu.

Această resistematizare va conține două variante de fluxuri auto, care se vor institui în funcție de perioadă: sezon estival (cu flux prioritar pe direcția b-dul Aurel Vlaicu – Navodari) și extrasezon.

Rugăm participanții la trafic să manifeste atenție sporită și să circule cu viteză redusă în perioada executării lucrărilor de modificare a intersecției. Precizăm că aceasta reprezintă doar o primă etapă dintr-un proiect complex care cuprinde și resistematizarea intersecției bulevardelor Al. Lăpușneanu și Aurel Vlaicu (actualul sens giratoriu de la „Păpădie”), măsură ce va fi pusă în practică după terminarea sezonului estival. Toate aceste măsuri, corelate cu lucrările din cadrul proiectului „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și Stațiunea Mamaia“, urmăresc fluidizarea traficului rutier pe cele trei bulevarde importante ale Constanței: Alexandru Lăpușneanu, Aurel Vlaicu și Mamaia”, au subliniat reprezentanții municipalității.

1 1
1 2
1 3 1
1 4
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.