Spread the love

După o lungă perioadă în care județul Constanța a fost văduvit de subprefecți, situația s-a remediat, marți, prin învestirea lui Șenol Ali.

Ali devine al doilea subprefect al Constanței și, astfel, Instituția Prefectului este, în sfârșit, perfect funcțională din punct de vedere administrativ.

Dumitru Dan Jeacă a fost numit prefect anul trecut, după demisia lui Ioan Albu, iar pe 17 decembrie 2018 a fost învestit în funcția de subprefect Ionuț Done, susținut de președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu pentru aceste atribuții.

Întrucât cea de-a doua funcție trebuie, ca o lege nescrisă, să aparțină unui reprezentant al minorităților naționale, marți Șenol Ali a ocupat acest gol al administrației constănțene.

„Echipa de la nivelul județului s-a întregit și devine mai puternică! Astăzi, am participat alături de Adrian Petcu, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, de Dumitru Jeacă, prefectul județului Constanța dar și de Ionuț Done, subprefectul județului Constanța, la ceremonia de învestire a lui Șenol Ali în funcția de subprefect al județului Constanța. Consider că experiența dumnealui din mediul privat se va face remarcată și împreună putem crește nivelul de trai al cetățenilor din județul nostru. Îi doresc mult succes și îl asigur de toată susținerea mea!”, a spus președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *