Reprezentantul PMP Constanța EXCLUS de la învestirea Consiliului Județean. Palaz: „Noua autoritate ne tratează INCORECT!”

Partidul Mișcarea Populară Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, având în vedere ceremonia de învestire a consilierilor județeni aleși în cadrul Consiliului Județean Constanța, ce urmează să se desfășoare astăzi în sala Remus Opreanu, a solicitat Instituției Prefectului Județului Constanța și secretarului Consiliului Județean Constanța, ca în cadrul evenimentului să fie prezent din partea PMP și un invitat.

 „Am solicitat acest lucru ca urmare a faptului că Instituția Prefectului Județului Constanța ne-a contactat prin intermediul secretarului județului în cursul zilei de ieri, în vederea comunicării numelui invitatului care va însoți consilierii județeni aleși, în cadrul evenimentului (menționăm că fiecare partid politic a fost contactat în acest sens). Totodată ni s-a comunicat că vor fi repectate măsurile de prevenție privind răspândirea virusului Sars-Cov-2, invitații rămânând în sala Remus Opreanu, iar aleșii locali să fie invitați în grupuri de câte 10 în vederea depunerii jurământului. Lucru total corect privind desfășurarea acestui eveniment în condițiile de pandemie. În cursul zilei de ieri am comunicat faptul că vom avea un invitat care va participa la ceremonie așa cum ni s-a solicitat, iar în dimineața acestei zile am fost contactați de reprezentanți ai instituțiilor menționate mai sus transmițându-ni-se că s-a anulat prezența invitatului din partea PMP fără a ni se explica în mod corect și logic care ar fi motivul. Din informațiile publice am aflat că anumite partide reprezentate în Consiliul Județean Constanța vor avea prezenți mai mulți invitați în detrimentul Partidului Mișcarea Populară, fiind total incorect și necinstit în modul în care este tratat PMP de către autoritățile județene. Partidul Mișcarea Popularî trage un semnal de alarmă față de modul discreționar și de atitudinea afișată în raport cu ”membrii de casă” ai autorităților județene. La ceremonia de învestire a consilierilor județeni aleși va fi prezent și premierul României, prezență pe care o salutăm și ne onorează, acest lucru ar trebui să garanteze o abordare corectă în ceea ce privește relația cu partidele politice ce vor fi prezente la eveniment. Nu este corect ca din partea partidelor majoritare ce vor depune jurământul să fie prezenți invitați ai acestora, iar celorlalte formațiuni politice să nu li se accepte invitați. În speranța că această sincopă apărută în cadrul evenimentului de azi este doar o problemă de organizare tehnică a unor oameni neexperimentați și nicidecum o abordare discreționară, suntem convinși că va fi remediată iar PMP va fi tratat în mod corect ca celelalte partide și vom primi acordul ca la ceremonie să avem prezent doar un singur invitat, așa cum am solicitat”, a transmis Claudiu Palaz.

20201029 114204

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.