Reprezentantul OMS în România, MESAJ DE FORȚĂ pro vaccinare: „Imunizarea intervine la trei săptămâni de la prima doză!”

Reprezentantul OMS în România Heather Papowitz a participat vineri la evenimentul „maratonul vaccinării” de la București. Susțin vaccinarea, toată lumea este vaccinată în jurul meu, inclusiv copilul meu de 14 ani, a spus Papowitz. Reprezentantul OMS a venit în România pentru a analiza situația gravă provocată de pandemie. Țara ocupă primul loc la numărul de decese în Europa și se află pe penultimul loc la vaccinare.

Heather Papowitz a participat vineri la evenimentul „maratonul vaccinării” de la București.

Susțin vaccinarea, mama, tata, sora mea, nepoții mei, toată lumea este vaccinată în jurul meu. Băiatul meu de 14 ani a fost vaccinat, am vrut să-i ofer oportunitatea la o viață sănătoasă… În continuare mă protejez, port mască peste tot”, a declarat Heather Papowitz. La eveniment a participat și ministrul Sănătății. „Este o creștere importantă care trebuie valorificată în urmă zile și săptămâni… Imunizarea intervine la trei săptămâni de la prima doză, oamenii să vină la vaccinare și să păstrăm măsurile de protecție, în special masca va fi obligatorie… Cea mai ușoară formă de mulțumire către personalul medical este vaccinarea”, a declarat ministrul Sănătății, Cseke Attila.

O amplă campanie de vaccinare a început vineri în București. Până luni dimineață, șase centre de vaccinare vor fi deschise non-stop.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.