Replica PNL pentru „migrația” organizației Cumpăna: „Salutăm decizia acestora de a trece la PMP”

PNL a primit, sâmbătă, o lovitură la Cumpăna, unde organizația locală, literalmente, s-a destabilizat. Practic, jumătate din organizație a trecut la PMP, situație pe care președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a salutat-o în cadrul unei conferințe de presă. Este vor

ba despre secretarul general Constantin Solomon, consilier local în funcție, și copreședintele Dumitru Burcin, vicepreședintele PNL la nivel județean.

Potrivit lui Constantin Solomon, problemele au început în luna ianuarie a acestui an, când „am crezut că tragem toți la aceeași căruță”.

CITEȘTE ȘI:

Noul membru al PMP Constanța, Solomon, își va pierde prin această mutare funcția de consilier local. Potrivit acestuia, organizația PNL Cumpăna era formată din 130 de persoane (100 de la fostul PDL și 30 de la fostul PNL), iar actuala mutare spre PMP ar fi convins 50-60 de persoane. Consiliul local Cumpăna este format din 17 consilieri, 13 PSD și 4 PNL. Doi, printre care și Solomon, au părăsit funcția, iar PNL va trebui astfel să apeleze la lista de supleanți.

 Ca replică la această situație, organizația de la Cumpăna a PNL a… salutat decizia lui Solomon de a părăsi partidul, întrucât oricum „este cunoscut ca apropiat al PSD” și că „activitatea acestuia în CL Cumpăna nu a fost una constructivă și productivă”!
„În privința consilierului local liberal care a ales să se înscrie în PMP Constanța, însoțit de alți câțiva foști membri ai PDL, reamintim că activitatea acestuia în CL Cumpăna nu a fost una constructivă și productivă. Mai mult, consilierul Constantin Solomon este cunoscut ca apropiat al PSD, acesta votând de nenumărate ori, în ședințele CL Cumpăna, în favoarea proiectelor propuse de reprezentanții social-democrați. De asemenea, acesta poate fi considerat deja un traseist politic, fiind, de-a lungul anilor, membru al PSD, al Partidului Ecologist, al PDL, al PNL și acum al PMP. Considerăm această atitudine și stare de fapt una incompatibilă cu noile direcții și proiecte politice pe care Organizația PNL Cumpăna le desfășoară în prezent și, drept urmare, salutăm decizia acestora de a trece la PMP”, susține președintele PNL Cumpăna, Florin Imoșanu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*