Reorganizare ANAF, se revine la direcțiile județene. Senatorul Mihu: „Performanțele fiscului nu justifică menținerea direcțiilor regionale de finanțe publice”

Plenul Senatului a votat miercuri Legea 560/2018 pentru modificarea OUG nr 74/2013 privind unele măsuri pentru îmbunătățirea și reorganizarea Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

CITEȘTE ȘI:

Reînființarea Direcțiilor judetene ale Finanțelor Publice, testul de toamnă în Parlament pentru senatorul constănțean Ștefan Mihu: „Va duce la îmbunătățirea ratei de colectare de taxe și impozite“

Prin amendamentele aduse la propunerea legislativă de către senatorul social-democrat constănțean, Ștefan Mihu, se va îmbunătăți reorganizarea activității ANAF ceea ce va conduce la creșterea eficienței colectării taxelor și impozitelor. Acesta declară:

„Având în vedere că performanțele organului fiscal central nu justifică menținerea direcțiilor regionale de finanțe publice, aparat costisitor în termeni de cheltuieli bugetare și fără rezultate semnificative, s-a propus inițiativa legislativă votata azi în Senat care aduce schimbări la modul de organizare a administrațiilor financiare. Acestea revin la nivel județean, mai aproape de contribuabili ajutând astfel la îmbunătățirea ratei de colectare dar și a relației cu plătitorii de taxe și impozite”, a afirmat senatorul Mihu.

CITEȘTE ȘI:

Reorganizare ANAF: se revine la direcțiile județene ale Fiscului. Inițiatorul Mihu (PSD Constanța) se bucură de sprijinul lui Teodorovici

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*