Spread the love

Plenul Senatului a votat miercuri Legea 560/2018 pentru modificarea OUG nr 74/2013 privind unele măsuri pentru îmbunătățirea și reorganizarea Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

CITEȘTE ȘI:

Reînființarea Direcțiilor judetene ale Finanțelor Publice, testul de toamnă în Parlament pentru senatorul constănțean Ștefan Mihu: „Va duce la îmbunătățirea ratei de colectare de taxe și impozite“

Prin amendamentele aduse la propunerea legislativă de către senatorul social-democrat constănțean, Ștefan Mihu, se va îmbunătăți reorganizarea activității ANAF ceea ce va conduce la creșterea eficienței colectării taxelor și impozitelor. Acesta declară:

„Având în vedere că performanțele organului fiscal central nu justifică menținerea direcțiilor regionale de finanțe publice, aparat costisitor în termeni de cheltuieli bugetare și fără rezultate semnificative, s-a propus inițiativa legislativă votata azi în Senat care aduce schimbări la modul de organizare a administrațiilor financiare. Acestea revin la nivel județean, mai aproape de contribuabili ajutând astfel la îmbunătățirea ratei de colectare dar și a relației cu plătitorii de taxe și impozite”, a afirmat senatorul Mihu.

CITEȘTE ȘI:

Reorganizare ANAF: se revine la direcțiile județene ale Fiscului. Inițiatorul Mihu (PSD Constanța) se bucură de sprijinul lui Teodorovici

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *