Renaște FC Farul? Marica primește sprijin de la Primărie și Consiliul Județean

Finanțatorul clubului FC Farul, Ciprian Marica, a primit vești bune, joi, când președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu și primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, i-au oferit promisiunea clară că se vor implica în proiectul de a readuce echipa la nivel de performanță.

După o lungă perioadă de suferință în eșaloanele inferioare ale fotbalului românesc, Farul a prezentat din nou o strategie autorităților locale, de data aceasta cu succes, întrucât Țuțuianu și Făgădău și-au dat acordul să se implice și să sprijine echipa fanion a Constanței.

„Echipa de fotbal FC Farul Constanța reprezintă un simbol atât pentru mine cât și pentru județul Constanța. Este echipa alături de care, de mic copil, m-am bucurat, am suferit și pe care am susținut-o. Atât eu, cât și autoritatea locală municipală ne vom implica pentru ca echipa să performeze. Împreună cu Ciprian Marica vom face tot ce este necesar ca cea mai reprezentativă echipă de fotbal constănțeană să promoveze în Liga Națională, acolo unde îi este locul! Îmi doresc ca FC Farul Constanța să-și atingă toate obiectivele propuse și le urez succes în anul competițional 2019-2020”, a spus Țuțuianu.

FC Farul trebuie să depună o serie de proiecte prin care va obține finanțare de la cele două administrații locale. Totodată, Primăria a alocat deja din bugetul din acest an fonduri necesare pentru funcționalitatea stadionului și va pune la dispoziția clubului spații publicitare în puncte cheie din oraș pentru atragerea de sponsorizări.

Recent, finanțatorul FC Farul, Ciprian Marica, preciza faptul că, din sezonul următor, trebuie făcut tot ce se poate pentru ca echipa să promoveze în Liga 1. Sezonul acesta, proaspăt încheiat, FC Farul a evitat retrogradarea din Liga a 2-a la mustață, terminând campionatul pe locul 14, după o evoluție neconvingătoare.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.