„Relaxare” întreruptă: consumatori de etnobotanice, prinși de jandarmii constănțeni

În cursul nopţii de sâmbătă, 11 mai, în jurul orei 23.50, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa,  în timp ce se afla într-o misiune de patrulare în zona obiectivelor din competenţă  a observat un autovehicul staţionat  în care se aflau patru tineri, pe strada Labirint din municipiul Constanţa. La vederea autospecialei de jandarmerie, una dintre persoanele aflate în maşină a coborât încercând să fugă pe străzile adiacente, fiind prins în scurt timp de oamenii legii.

       În momentul în care li s-a cerut să-şi justifice prezenţa în zonă, având în vedere ora târzie, unul dintre cei patru tineri le-a declarat jandarmilor că au venit într-un loc retras pentru a se relaxa fumând ţigări cu etnobotanice.

       În interiorul autoturismului, jandarmii au găsit un grinder şi cinci pliculeţe autosigilante confecţionate din material plastic transparent, ce conţineau fragmente de substanţă vegetală de culoare verde.

etnobotanice

        Oamenii legii  au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra celor patru tineri, autorităţilor competente pentru efectuarea cercetărilor.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *