Spread the love

Consilierii locali municipali s-au reunit, joi, în ședință ordinară pentru a adopta mai multe proiecte de hotărâre. După ce au uitat să se întrunească în luna august, fiind astfel la limita legii, consilierii au avut de adoptat nu mai puțin de 66 de proiecte… Printre ele, cel privind rectificarea bugetară pe trimestrul al doilea pe anul în curs.

Prea multe comentarii nu au fost, nici măcar din partea opoziției liberale, gălăgioasă de fel, dar silențioasă la rectificarea bugetară, însă singura intervenție a aparținut consilierului neafiliat Romeo Rezeanu.

„Se abordează cu mândrie economia de 102 milioane lei la capitolul de funcționare și 7 milioane la capitolul investiții. În condițiile în care a început anul școlar, știți bine că din nou părinții au fost puși să renoveze clasa, să cumpere parchet, să pună bănci, acum văd că este o școală unde părinții au fost puși să renoveze… gardul școlii! Eu am blocat proiectul la începutul anului cu sinceritate crezând că sunt cheltuiți toți banii până la ultimul leu și acum constat că se fac economii și e păcat să punem din nou părinții la fiecare început de an școlar să facă investiții școli, având în vedere că tot patrimoniul școlilor și liceelor aparțin Consiliului Local! Ar trebui cheltuiți mai mulți bani pentru acest patrimoniu!”, a spus Romeo Rezeanu.

Rectificarea bugetară a municipiului Constanța a fost făcută în baza încasărilor, în trimestrul II, a sumei de 357 milioane lei.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *