Reabilitări ale tramei stradale, în Constanța. Iată unde se lucrează în aceste zile!

Atenție, constănțeni! În această săptămână, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă asfaltarea trotuarelor pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între strada Străjerului și strada Frunzelor, pe strada Poporului, între bulevardul Tomis și strada Secerișului și pe strada Patriei.

„Concomitent, se va reabilita carosabilul pe strada I.L. Caragiale, între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Theodor Burada, strada I.G. Duca, între strada Țepeș Vodă și bulevardul Alexandru Lăpușneanu și intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada I.G. Duca. De asemenea, vor continua amenajarea parcărilor din strada Unirii – bl U6 și strada Oborului și lucrările la parapetele locului de joacă de pe aleea Lupeni”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Tot în această săptămână, se efectuează marcaje rutiere în stațiile de autobuz și taxi și se montează stâpișori pe strada Poporului, între bulevardul Tomis și strada Secerișului, potrivit celor de la Primărie.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.