Reabilitarea tramei stradale. Vezi unde se lucrează în aceste zile în Constanța

Primăria Municipiului Constanța continuă programul de reabilitare a tramei stradale. Conform graficului de lucru, în această săptămână se reabilitează trotuarele pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între strada Frunzelor și strada Biruinței, pe strada Poporului, între bulevardul Tomis și strada Secerișului, pe strada Petru Vulcan, între strada Poporului și strada Flămânda și pe strada Patriei, au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța.

„În același timp, se asfaltează carosabilul pe strada I.G. Duca, între strada Țepeș Vodă și bulevardul Alexandru Lăpușneanu și intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu. Pe strada Baba Novac, între strada Străjerului și strada Soveja au loc lucrări de frezare. Totodată, angajații SC Confort Urban SRL intervin pe strada Prelungirea Recoltei”, au precizat cei de la Primărie.

În ceea ce privește amenajarea de noi locuri de parcare, se acționează în cartierul KM 5, pe strada Pandurului nr. 9, în zona unde au fost demolate garajele. Tot în această săptămână, se realizează marcaje rutiere în stațiile de autobuz și de taxi și în zona sensurilor giratorii și continuă montarea de stâpișori pe strada Poporului, între bulevardul Tomis și strada Secerișului și pe strada Baba Novac, între strada I.L. Caragiale și strada Soveja.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *