Spread the love

Lucrările de reabilitare și modernizare a Centrului de Sănătate Năvodari au fost finalizate încă de la începutul lunii iulie, iar, luni, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Tuțuianu, a primit avizul Ministerului Sănătății pentru dotarea cu echipamente a acestei noi unități sanitare.

„Creșterea calității serviciilor medicale reprezintă, așa cum am declarat în repetate rânduri, o prioritate a mandatului meu. Vom depune toate eforturile pentru ca achiziția privind dotările cu echipamente și mobilier să se finalizeze rapid, în acest sens fiind deja alocată o sumă de 6,7 milioane lei, din fondurile Consiliului Județean Constanța. În același timp se va face și selecția personalului, astfel încât Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari să fie dat în folosință cât mai repede”, a transmis Horia Țuțuianu.

Reabilitarea imobilului a fost realizată de către Primăria orașului Năvodari iar Consiliul Județean Constanța va dota Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari cu echipamentele medicale și mobilierul necesar desfășurării activității în cele mai bune condiții.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *