REABILITAREA CAZINOULUI Guvernul anunță o mare victorie: a reaprobat o foaie!

Bătaia de joc a Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și, implicit, a Guvernului, cu privire la reabilitarea clădirii simbol a Constanței, Cazinoul, continuă fără nici un fel de jenă. MDRAP muncește din greu pentru această reabilitare, în fiecare lună ștampilând câte o foaie! Miercuri, a venit rândul Guvernului să preia atribuțiile MDRAP, care a anunțat cu surle și trâmbițe că a reaprobat indicatorii tehnico-economici.

„Durata estimativă pentru realizarea proiectului este de 30 de luni (3 luni etapa de proiectare și 27 de luni cea de execuție). Lucrările, în urma cărora Cazinoul va putea redeveni un centru cultural și de divertisment de anvergură internațională, cu o sală multifuncțională de 200 de locuri și de o sală de festivități de 150 de locuri. vor fi realizate de MDRAP, prin CNI, iar valoarea totală estimată a investiţiei este de 111.553.449,35 lei (cu TVA)”, au precizat reprezentanții MDRAP.

„Ne-am luat astăzi angajamentul ca acest obiectiv emblematic al României să fie reabilitat și am convingerea că vom reuși să ducem la bun sfârșit și acest proiect extrem de așteptat de către toți românii”, a completat și ministrul MDRAP, Daniel Suciu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.