RCS-RDS, schimbări importante pentru milioane de clienţi: Se MODIFICĂ viteza de internet

RCS-RDS anunţă schimbări importante pentru milioane de clienţi. Reţeaua de telecomunicaţii a iniţiat la finalul anului 2021 un proiect prin care se modifică viteza de internet. RCS-RDS, schimbări importante pentru milioane de clienţi. Serviciile de internet fix vor avea viteze care ajung până la 10 Gbps.

La finalul anului 2021, reţeaua de telecomunicaţii a iniţiat un proiect ce presupune modificarea viteteze de internet. Până în prezent, de noile schimbări se bucură doar clienţii din unele zone al Bucureştiului. Momentan, acesta este singurul oraş din ţară în care infrastructura permite companiei de telecomunicaţii să modifice viteza internetului fix. Chiar dacă abonamentele au devenit acum disponibile, procesul de propagare al serviciului va mai dura câțiva ani până va fi disponibil în fiecare parte a țării, din cauza faptului că anumite echipamente ar trebui să fie schimbate pentru a fi oferit accesul. Acest lucru este valabil atât pentru conectivitatea de 10 Gbps, ci şi pentru cea de 2.5 Gbps.

Preţul unui abonament pentru conexiunile de pana la 2.5 Gbps 45 de lei şi 50 de lei pentru cele de 10 Gbps.

Pentru a deveni agent de vânzări full time, este necesar să ai cel puţin un an de experienţă în domeniu. Salariul porneşte de la 1.400 de lei (net) pe lună, la care se mai adaugă un comision de vânzări de 500 de lei, potrivit site-ului undelucram.ro. În cazul unui operator call center, cu experiență de mai puțin de un an, salariul este de 2.300 de lei (net) pe lună. Un tehnician service, cu o experiență considerabilă în domeniu, are salariul este de 3.200 de lei. Iar în ceea ce privește un tehnician fibră optică venitul lunar este de 5.000 de lei.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *