Spread the love

Având în vedere numeroasele sesizări de la cetățeni, precum și de către comercianții din zona pieței agroalimentare Tomis III, Poliția Locală Constanța a organizat și desfășurat o acțiune, joi, 19 iulie, pentru combaterea comerțului stradal neautorizat realizat în perimetrul cuprins între Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Strada Soveja si Bulevardul Tomis. În urma controalelor, s-au aplicat opt amenzi contravenționale în valoare totală de 8.000 de lei, au fost confiscate mai multe kilograme de legume și fructe, care se comercializau fără autorizație de proveniență sau în condiții igienico-sanitare improprii și 44 de lei proveniții din exercitarea actelor de comerț ilicit. De asemenea, au fost confiscate două autovehicule folosite de către comercianții stradali neautorizați.

„Menționăm că cele două persoane cărora li s-au ridicat autovehiculele în vederea confiscării și care au fost sancționate contravențional cu suma de 2.500 de lei fiecare nu se află la prima abatere de acest fel, aceștia apărând în evidențele instituției noastre: prima cu un număr de 52 de amenzi contravenționale în valoare de 24.400 de lei, iar cealaltă cu 20 de amenzi contravenționale în valoare de 9.600 de lei.
Pe această cale lansăm un avertisment puternic, dar deosebit de ferm, cu privire la toți cei care abordează practici comerciale în această manieră că reacția Direcției Generale Poliția Locală Constanța va fi una legală și extrem de riguroasă. Acțiuni similare vor continua până la restabilirea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit, atât în perimetrul piețelor constănțene, cât și în alte zone“, precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Poliția Locală Constanța: Aproape 1.600 de amenzi într-o săptămână!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *