Războiul PSD-PSD: Felix Stroe s-a declarat ÎNVINS! NU va candida la alegerile parlamentare

Liderii social-democrații constănțeni au fost convocați joi, de la 18:30, în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean, pe fondul nemulțumirilor din partid. Listele pentru alegerile parlamentare sunt motivul principal de revoltă, Felix Stroe fiind persoana arătată cu degetul. Deși a promis în campania electorală în nenumărate rânduri că nu va pleca la București, indiferent dacă va câștiga alegerile sau nu, acesta s-a sucit. A demisionat de la RAJA și de la Asociația Română a Apei, însă a păstrat funcția de președinte al PSD Constanța și s-a autopropus ca deschizător de listă la Senat. Din acest moment au bubuit nervii printre parlamentarii actuali și restul membrilor, care consideră că această candidatură a lui Stroe va îngropa definitiv partidul.

Înainte de ședința BPJ, social-democrații constănțeni nu au mai tolerat posibilitatea unei decizii deja stabilite și votată într-o glumă de ședință, astfel că mai mulți membri de partid s-au strâns joi seară la sediul organizației municipale și al cabinetelor parlamentare pentru a protesta. Detalii, AICI!

În cadrul ședinței de joi seară, Felix Stroe a cedat presiunii și realităților și a anunțat că… nu va candida la alegerile parlamentare. La ședință au participat 23 de lideri social-democrați constănțeni, printre care Decebal Făgădău sau Marius Horia Țuțuianu. Conștient că se va duce direct în cimitirul politicii constănțene, Nicolae Moga nu a fost prezent.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.