Spread the love

Dosarele de candidatură ale partidelor politice pentru alegerile locale din 27 septembrie s-au depus, ieri fiind ultima zi, miercuri este destinată soluționării contestațiilor, așa că partidele revin la campania electorală. PNL și USR – PLUS, în acest context, revin la… înțepături. Întrucât ambele formațiuni se bat în zona dreptei, este foarte clar că nu vom vedea menajamente din partea lor în ultima perioadă.

Astfel, miercuri, după depunerea candidaturii lui Stelian Ion, președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, susține despre candidatul USR – PLUS că adversarul PSD este uitat și așteaptă de la un tânăr să vină cu programul său electoral, să demonstreze că are o viziune:

„Stelian Ion se autodetonează în fiecare zi. Credeți că poate și mai mult de atât? Alegerile locale din acest an sunt vitale, privind modul în care vrem să proiectăm următorii 10 ani pentru municipiul și județul Constanța. Adversarul nostru este PSD, iar direcția noastră va continua să arate oamenilor ce a însemnat dezastrul administrativ al PSD în Constanța. Observăm aproape zilnic faptul că Stelian Ion se încăpățânează să creadă că, atacând PNL, va obține respectul celor de la PSD. Când nu vii cu niciun proiect pentru oraș și te concentrezi doar pe circ, doar direcționezi voturi spre PSD. Cu tot respectul, mă aștept de la un tânăr să vină cu programul său electoral să îi convingă pe alegători că are viziune pentru o dezvoltare, pe termen lung, a municipiului Constanța. Pentru noi, dar mai ales pentru electoratul constănțean, acest tip de politician gen Gigi Contra, este toxic și e paradoxal când USR e partener al PNL-ului împotriva PSD la București și nu numai. În timp ce candidatul PNL vorbește despre proiecte, despre soluții și dezvoltare, domnul Stelian Ion este un fel de vânător de vrăjitoare. Doresc să închei într-o notă prietenoasă, afirmând că acest discurs distructiv este ceea ce aștepta PSD. Dacă vă convine să fiți încă 4 ani doar un ”protestatar de lux”, acest lucru rămâne la alegerea dumneavoastră!”, a transmis Bogdan Huțucă.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *