Spread the love

Partidul Mișcarea Populară, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, a depus în cursul zilei de azi o sesizare către Biroul Electoral de Circumscripție Constanța, în vederea aplicării prevederilor legale prevazute de art.108 lit. j și art.109 din Legea nr. 115/2015 privind distrugerea de afișe electorale, sancțiunea fiind cuprinsă între 600-1000 lei.

Potrivit PMP Constanța, în seara zilei de 02.09.2020, un număr de 20 afișe au fost vandalizate de către militanți ai Partidului Ecologist Român (PER) care au dat dovadă că sunt „oameni de peșteră, adevărați ecologisti” și au distrus afișele candidatului PMP la Primăria Constanta, Claudiu-Iorga Palaz.  Suma pe care va trebui să o plătească PER se ridică la aproximativ 20.000 lei, amenzi care vor fi aplicate, susțin popularii.

„Ce fel de ecologiști se pot considera aceștia când pentru a remedia situația creată de ei este necesară folosirea unor cantități de hârtie atât pentru refacerea afișelor cât și pentru întocmirea proceselor verbale de contravenție, hârtie pentru care va fi necesară tăierea arborilor? Comportamentul de ”ecologiști de codru” nu face altceva decât să dovedească că Partidul Ecologist Român (PER) este ecologist doar cu numele iar militanții săi au rămas ancorați în timp în perioada în care civilizația campaniei electorale lipsea cu desăvârșire și domnea ”legea parului”. Domnilor ecologiști, PMP Constanța vă cere public să vă revizuiți  comportamentul și să dați dovadă de decență în modul în care vă desfășurați campania electorală prin a va educa militanții și să refaceți pe cheltuiala dumneavoastră afișajul Partidului Mișcarea Populară pe care l-ați distrus”, a spus Claudiu Palaz.

CUI mandatar financiar coordonator: 21200020

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *