Spread the love

Comitetul Director Județean (CDJ) al PNL Constanța s-a reunit, sâmbătă, pentru a bate în cuie candidații la alegerile locale din vara acestui an. Astfel, s-au votat și s-au adoptat propunerile: Vergil Chițac, candidat al PNL pentru Primăria Constanța și Mihai Lupu pentru Consiliul Județean.

CITEȘTE ȘI:

Deputatul de Constanța al PMP, Robert Turcescu, renegat de mai mult timp de organizația județeană a popularilor a arătat, duminică seară, faptul că… toate partidele de dreapta trebuie să îl sprijine pe Vergil Chițac la alegerile locale din această vară.

„Cred ca e foarte buna varianta gasită de PNL cu amiralul Vergil Chițac candidat la Primaria Constanța. E un om decent si un adevarat profesionist. Fortele de dreapta ar trebui sa-i sustina candidatura, e singura varianta cu sanse sa invingă pesedismul din acest oras. Ii doresc succes!”, a spus Turcescu.

În replică față de deputat, președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a vorbit despre un… dosar penal, care s-ar pregăti. Evident, vizat ar fi Robert Turcescu. Replica lui Palaz a venit la mai puțin de o oră de la mesajul deputatului:

„Decât să vă dați cu părerea de “aliniatul” în spatele combinatorului Chițac, mai bine vă vedeți de dosarul penal care vă bate la poarta parlamentului și….vă caută. Tic-tac, tic-tac!”, a transmis Palaz.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *