RĂZBOI între Constanța Altfel și USR: „Mergeți la școală, educați-vă, faceți ceva pentru orașul ăsta!”

Un conflict mare de tot a izbucnit, vineri seară, pe dreapta eșichierului politic local. Reprezentanții Asociației Constanța Altfel, fondată de senatorul Vergil Chițac, sunt foc și pară pe formațiunea locală a Uniunea Salvați România. Potrivit celor de la Constanța Altfel, militanții USR apelează la atacuri suburbane.

CITEȘTE ȘI:

Radicalizarea electorală este o realitate tot mai pregnantă în campaniile din România. Pe principiul dacă nu ești exact ca noi ești împotriva noastră, cei de la USR sunt acuzați tot mai mult de acest comportament. Exponentul la nivel național al principiului este Andrei Caramitru, iar Asociația Constanța Altfel acuză că abordarea se reflectă și în teritoriu.

„Cumva se pare ca nu s a inteles, unii nu pricep decat pe baza de schite: dupa atacurile suburbane de astazi, publice si private, niciun sustinator USR sau al lui Barna nu mai este bine venit pe aceasta pagina! Mergeti la scoala, invatati despre democratie si respect, educati va, faceti ceva pentru tara si orasul asta ( fara sa mai traiti din amintiri) si mai vedem! Pana atunci, suntem in opozitie! Sa auzim de bine!”, au precizat reprezentanții Constanța Altfel.

cta altfel usr

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *