Răspunsul lui Făgădău pentru Stelian Ion: Zeci de străzi construite de la zero. Cartierul Veterani, vizat pentru asfaltare

Din anul 2016, Primăria Municipiului Constanța a executat lucrări de asfaltare pe un număr de aproximativ 60 de străzi de pământ din diverse zone ale municipiului, iar alte aproximativ 20 de artere urmează să intre în execuție în acest an, iar în prezent municipalitatea pregătește documentațiile pentru încă 16 străzi noi. Potrivit municipalității, în cartierul Veterani, urmează a fi edificate 5 străzi, care în prezent sunt la nivel de pământ, urmând sa fie transformate în artere circulabile cu asfalt modern. În acest moment, lucrările sunt deja în desfășurare pe strada Prelungirea Meșterul Manole.

Este vorba, practic, de răspunsul Primăriei Constanța pentru conferința de presă a candidatului Alianței USR – PLUS, Stelian Ion, de zilele trecute. Detalii, AICI!

„Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, are un amplu și ambițios proiect de investiții pe tot ceea ce înseamnă străzi construite de la zero. Vorbim despre străzi care se aflau la nivel de pământ, ca strada Prelungirea Meșterul Manole pe care acum se lucrează intens. Până la această dată avem un număr de 80 de autorizații de construire emise pentru străzi sau tronsoane de străzi noi. Aproximativ 60 dintre aceste străzi au fost deja executate, iar celelalte vor intra în curând în reabilitare. Numai în cartierul Veterani sunt 5 străzi noi care vor fi construite de la zero. La această dată, proiectanții lucrează la studiile topo și geo pentru un total de 16 străzi care sunt la nivel de pământ.  În cartierul Veterani, S.C Confort Urban SRL încearcă să acopere toate zonele în care sunt construite case. Vorbim despre un cartier încă tânăr, populat parțial, iar noi avem în vedere într-o primă etapă realizarea drumurilor de acces în zonele în care sunt construite case. Pe măsură ce se vor realiza rețelele tehnico edilitare si se vor popula și alte zone ale cartierului, vom interveni și pe celelalte artere”, a declarat Daniel Vlăescu – șef serviciu tehnic S.C Confort Urban.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.