Spread the love

Cel de-al treilea weekend al stagiunii estivale aduce pe scena de la Amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie evenimente culturale inedite. Proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin”, ediția a II-a, este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Vineri, 21 august, de la ora 21:00, va fi pus în scenă spectacolul „Pasărea Măiastră – Maria Tănase”. Cei care iubesc teatrul, dar și muzica de altădată se vor întâlni cu Pasărea Măiastră a cântecului românesc. Spectacolul o are în rolul principal pe  Adriana Trandafir, actriță care interpretează cu multă sensibilitate acest rol de suflet. 

Sâmbătă, 22 august, de la ora 21:00, spectatorii de toate vârstele, în special cei mai mici, sunt așteptați să parcurgă „Drumul lui Făt-Frumos” împreună cu magicianul Marian Râlea. În acest fel îi vor cunoaște pe „bunii și răii” basmelor românești. 

Duminică, 23 august, de la ora 21:00, pe scena de la Amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie, va urca „Ursul” lui Cehov. În rolurile principale: Elena Ariadna Șeulean, Theo Costache și Eduard Cârlan. Regia este semnată de George Constantinescu.

Intrarea este liberă cu respectarea tuturor măsurilor privind prevenirea răspândirii noului coronavirus SARS-CoV-2. Accesul în spațiul destinat publicului se realizează cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului, adică de la ora 20:30.  

Întâlnirile sub genericul „Seri de teatru la Pontul Euxin” se desfășoară, în fiecare weekend,  începând de la ora 21:00, în perioada 7 august-6 septembrie.

„Seri de teatru la Pontul Euxin” este un proiect de interes general, finanțat din fonduri nerambursabile. Manager de proiect este prof. univ. dr. Daniela Vitcu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *