Răsăuțeanu (PSD), către primarul Chițac, în privința voucherelor de vacanță: „Vă solicit să vă BATEȚI pentru orașul nostru! ”

Liderul de grup al consilierilor locali social-democrați constănțeni, Costin Răsăuțeanu, trage un semnal de alarmă în privința eliminării voucherelor de vacanță din sistemul bugetar. Răsăuțeanu arată că firmele din turism sunt deja pe butuci și măsura riscă să îngroape firmele constănțene din domeniu, mai exact întreg turismul constănțean. În acest context, Răsăuțeanu îi solicită primarului Vergil Chițac să ia atitudine la guvern și să se bată pentru Constanța:

Nu mai stați degeaba, domnule primar! Antreprenoriatul constănțean din zona HORECA este în moarte clinică! Oamenii asteaptă măsuri de sprijin, nu să blocați autorizațiile de funcționare în Mamaia și satul de vacanță! Cereți Guvernului PNL-USR – unul departe de a fi în interesul românilor și care vine de-a valma cu măsuri periculoase și inconștiente – să se oprească! Anularea voucherelor de vacanță este o decizie proastă, menită să îngroape turismul românesc. Este nevoie ca acești bani sa fie infuzați in economia turismului constănțean! Vă mai aduc aminte, domnule primar, orașul Constanța este un oras turistic și va avea de suferit din cauza măsurilor devastatoare luate de acest guvern! Voucherele de vacanță reprezintă oxigen și un exemplu de succes pentru sustinerea turismului local și a întreprinzătorilor HORECA. Este vital ca aceasta măsură să rămână și în 2021 ca o sursă de supravietuire pentru litoralului nostru. Nu, nu este un moft, este o normalitate în acest context de criză. Va solicit de urgență să luati atitudine și să vă bateți pentru orașul nostru! Fiți partenerul mediului de afaceri! Nu contribuiți la sufocarea celei mai importante surse de venit a orașului nostru!”, a transmis Răsăuțeanu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.