Răsăuțeanu (PSD), către primarul Chițac: „Deschideți centrele de vaccinare! La Pavilionul Expozițional este… GOL”

Liderul consilierilor locali social-democrați, Costin Răsăuțeanu, transmite vineri, odată cu startul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare, că în municipiul Constanța centrele sunt… inexistente. Răsăuțeanu arată că sunt oameni care îl întreabă unde pot să se vaccineze, în contextul în care centrul de la Pavilionul Expozițional nu este amenajat, deși trebuia să fie gata chiar astăzi:

Deschideți urgent centrele de vaccinare, domnule primar! Respectați legea! Astăzi era ziua când trebuia să finalizați dotarea centrelor de vaccinare cu logistica necesară. Orașele mari sunt deja pregătite. Mă întreabă constănțenii cand și unde se pot vaccina. Ati anunțat organizarea a doua centre de vaccinare. Doua? Credeți ca este suficient? De altfel, centrul de la Pavilionul Expozițional pe care trebuia să îl aveți gata, este GOL! Este exact radiografia stadiului de pregătire. Vă solicit să citiți ordinul comun privind organizarea centrelor de vaccinare. Cred că e timpul să vă preocupe și aspectele serioase legate de orasul nostru. În ultimele zile am văzut ca agenda vă este ocupată de “demolări“, “ demontari”, “donații”. Din păcate, prietenii dumneavoastră din guvern joaca “leapșa” cu românii. Iar la nivel local, văd doar declarații. Nimic concret! Solicitați primului ministru să emită urgent cadrul legal pentru decontarea cheltuielilor! Asigurați-vă că banii pentru cadrele medicale(medici, asistenți) implicate în acest proces de vaccinare vor ajunge la timp. Dacă pentru un proiect de sănătate în regim de urgentă, acționați cu stângăcie și luati măsuri cu întârziere, mă întreb cum veți acționa pentru sprijinul celor din HORECA sau pentru redeschiderea școlilor. Această etapă de vaccinare a populației este foarte importantă pentru revenirea la normalitate! Centrele de vaccinare pregătesc terenul pentru eliminarea restricțiilor! De ce pierdeți timpul?”, a transmis Răsăuțeanu.

Consilierul primarul Vergil Chițac care coordonează campania de vaccinare la nivelul municipiului, George Măndilă, a arătat că la Pavilionul Expozițional vor fi amenajate 20 de puncte de vaccinare, până la finalul acestei luni.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *