Răsăuțeanu (PSD), atac la Chițac: „Ieșiți din bula dvs. și fiți primar pe bune! Constănțenii NU au veniturile dvs. și NU au cu ce să plătească ceea ce propuneți”

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a reușit din nou să enerveze. Aproape fiecare ieșire publică a domniei sale este jenantă, jignitoare, declarațiile fiind de-a dreptul nesimțite. La conferința județeană de luni a PNL, Chițac a comis-o din nou, susținând faptul că locuitorii Constanței s-au obișnuit cu gratuitățile. A stârnit din nou revoltă printre constănțeni, iar consilierul social-democrat Costin Răsăuțeanu l-a scos la tablă:

Zilele trecute, domnul primar spunea despre conceptul de gratuitate că „din păcate, la Constanta, a intrat prea mult in mentalul colectiv”. La ce anume va referiți când vorbiti de “gratuitate” ? Este o generalizare ceea ce afirmați, nepotrivita și fără argumente. Da, proiectele unor comunități înseamnă bugete, înseamnă implicare de resurse. Dar nu se face așa, nu punând cetățenii in fata faptului împlinit, nu prin astfel de discursuri. Dialogati cu ei, nu vorbiti in absenta oamenilor pe care ii reprezentați. Nu lăsați mormane de gunoi in cartiere și apoi arătați cu degetul și spuneti ca suntem obișnuiți cu gratuitatea, așa, ca o aroganta, detașat de probleme și departe de soluții. Acționați in prezent si vorbiti mai puțin la timpul viitor. Asta ați făcut-o înainte de alegeri. Acum, sunteți chiar acolo unde v -ați asumat ca sunteți. Nu puneți prețuri de parcare ridicol de scumpe și cu un plan gestionat alambicat, fără sa știți sa fiti gazda buna si sa încurajați turismul, nu sa-i dați o față neprimitoare și rece. Fiti ambasadorul orașului, nu cel care îl arata cu degetul. Pentru dvs si veniturile dvs poate sunt in regula aceste principii. Dar ascultați si țineți cont si de alte perspective – criza a afectat mulți constănțeni, sunt oameni in șomaj,  nu au venituri sigure, nu au venituri constante. Nu toți au șansa dvs. Cu ce sa poată plăti ceea ce propuneți? Este inutil un astfel de discurs, domnule primar. Parca i-ați scoate la tabla pe constănțeni, sunteți departe de a le fi aliat. Pare doar ca va uitați la nevoile și problemele constănțenilor de undeva din zare, de departe, fără energie sau convingerea ca puteti conduce așa cum se cuvine, orasul. As vrea sa ieșiți din propriul spațiu, din bula dvs., din confortul dvs si sa va apropiați de oameni, sa fiti autentic, sa fiti primar … pe bune.”, a transmis Răsăuțeanu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Răsăuțeanu (PSD), atac la Chițac: „Ieșiți din bula dvs. și fiți primar pe bune! Constănțenii NU au veniturile dvs. și NU au cu ce să plătească ceea ce propuneți”

 • sâmbătă, 31 iulie 2021 la 03:56
  Permalink

  Omul freacă motanul si debutează unepti
  Acu votanți inocenți sper sa se bucure in mintile lor singuratice cu UN singur neuron stergindusi halele strengareste
  Oameni mici cu teluri timpe
  Vai si vai testicolele noastre cu asa conducere

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.