Răsăuțeanu (PSD): „Am avut DREPTATE cu regulamentul de gospodărire. USR recunoaște că a votat o hotărâre ilegală, fără să o citească”

Două ședințe extraordinare vom avea în aceste zile la Constanța. Una, miercuri, 9 iunie, cealalaltă însă, de pe 11 iunie, va fi cea mai disputată. Este vorba de ședința extraordinară solicitată de consilierii locali ai USR, care critică vehement proiectul de gospodărire impus de primarul Vergil Chițac constănțenilor. USR-iștii s-au trezit dintr-o dată păcăliți și solicită amendarea proiectului. Regulamentul în cauză este unul dintre multele dileli de cazarmă ale municipalității și pe care USR-iștii, deși le-au votat inițial, acum încep să le… repare.

În privința abordării celor de la USR și a regulamentelor care vor fi amendate, cei de la PSD susțin că… au avut dreptate, când proiectele au fost dezbătute inițial, așa cum ne-a precizat liderul de grup al consilierilor social-democrați, Costin Răsăuțeanu:

„S-a dovedit că am avut dreptate! USR-PLUS recunoaște că votat o hotărâre ilegală și abuzivă. În ședința din 26 martie am atras atenția asupra faptului că hotărârea propusă de primar si votată cu două mâini de USR-PLUS și PNL este abuzivă și în afara legii. Grupul PSD a votat împotriva Regulamentului aberant privind gospodărirea orașului! Când gândești un regulament, o lege locală, trebuie să pleci de la ce spune Constituția și să gândești echilibrat și obiectiv. Trebuie să gândim politici publice care să vină în sprijinul constănțenilor! Este inadmisibil să vii să critici o hotărâre pe care ai votat-o fără cap! Somațiile către asociațiile de proprietari s-au trimis pentru că USR și PNL au votat acel Regulament aberant! Acesta este adevărul! Amendamentul celor de la USR-PLUS trădează lipsa de cunoaștere și incompetență! Votează proiecte fără să le citească! Nu înțeleg nimic!”, a precizat Răsăuțeanu, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *