Răsăuțeanu (PSD): „7 luni. Atât a durat frăția incompetenței Chițac-PNL-USR. Constanța arată GROAZNIC, este PARALIZATĂ”

Vineri a avut loc o altă ședință a Consiliului Local Municipal Constanța, încă una sub zodia incompetenței administrației locale. Primarul Vergil Chițac a demonstrat din nou că nu știe și nu poate să guverneze, toată ședința fiind un circ cap-coadă. Mai mult, consilierii locali ai USR-PLUS nu au participat la ședință și proiectele de hotărâre au fost adoptate doar prin… bunăvoința celor de la PSD.

După această ședință, liderul de grup al consilierilor social-democrați, Costin Răsăuțeanu, a transmis faptul că, astăzi, alianța USR-PLUS – PNL, la Constanța, s-a… rupt:

7 luni. Atât a durat frăția incompetenței Chițac-PNL-USR. Eșecul administratiei #PNL-#USR s-a dovedit astăzi când orașul nostru era să fie lăsat pur și simplu de izbeliște! Domnule Chițac, constănțenii au putut să vadă cum arată #ipocrizia, lipsa de maturitate și #nepăsarea actualei coaliții #PNL-#USR. Ați propus, din nou, proiecte care nu respectă legea! Este inadmisibil! Dezastrul produs de #incompetenții care se află la conducerea orașului nu mai poate fi trecut cu vederea! USR-PLUS trebuie să își asume că sunt la butoane și să nu mai fuga din ședințele consiliului local! Asta arată iresponsabilitate! Constanța arată groaznic, Constanța este paralizată, Constanța este guvernată de grupuri de interese care parazitează orașul. Grupul consilierilor PSD a votat pentru toate proiectele de interes local, a votat pentru Constanța și constănțeni. Am votat pentru proiectele demarate de administrația #PSD. Vom pune întotdeauna interesul orașului și al constănțenilor înaintea interesului personal sau de partid. Acesta este spiritul unei clase politice responsabile și mature!”, a transmis Răsăuțeanu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „Răsăuțeanu (PSD): „7 luni. Atât a durat frăția incompetenței Chițac-PNL-USR. Constanța arată GROAZNIC, este PARALIZATĂ”

 • duminică, 30 mai 2021 la 13:49
  Permalink

  Măi Răsăuțene până acum Constanța a fost Micul Paris ? Nu.
  Din totdeauna a fost o catacombă. Makidonii au condus
  orașul prin interpuși. Capisci ?!

  Răspunde
 • sâmbătă, 29 mai 2021 la 17:09
  Permalink

  Cat tupeu…grupul infractional organizat ce se afla acum in penitenciar a paralizat orasul…urmeaza esalonul 2 …ce a condus Primaria 4 ani si care a dat lovitura de gratie …

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.