Rareş Bogdan: „Vom fi MOTORUL Europei! Guvernarea PSD-PNL, încă 6 ani la putere, pe sistem german!”

Rareş Bogdan, europarlamentar PNL, a declarat la România TV că guvernarea PSD-PNL va mai sta încă șase ani la putere, iar România va deveni motorul Europei Centrale și de Est. Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a spus, în exclusivitate la România TV, că guvernarea PSD-PNL va mai sta încă șase ani la putere, iar România va deveni motorul Europei Centrale și de Est.

„Nu există o altă variantă decât o alianță PSD-PNL pentru următorii 6 ani. Venim cu două partide main stream sănătoase. Noi mergem pe sistema german. Asta vom fi noi, motorul Europei centrale și de est. Pentru România, chestiunea legată de încălzirea a peste 7 milioane de gospodării trebuie rezolvată. Noi am vera să mărim pensiile cu cât mai mult. A crescut foarte mult costul zi de zi. Problema este că trebuie să existe sustenabilitate, resurse bugetare. Atât PNL, cut și PSD doresc creșterea pensiilor. Nu vreau să înaintez nici o cifră. Numărul românilor care se întorc acasă va fi, anul acesta, mai mare decât cei care pleacă. Noi trebuie să le dăm sigurnață și o perspectivă de a trăi mai bine”, a spus Rareș Bogdan.

Europarlamentarul PNL Rarel Bogdan a explicat declaraţia făcută în weekend la Şcoala de Vară a TNL, când le-a recomandat tinerilor liberali să privească cu rezervă „retorica de la Bruxelles” în ceea ce priveşte problemele cu care se confruntă Europa în contextul crizei energetice. El a spus că a atras atenţia cu privire la discursurile extreme sau la soluţiile extreme care nu trebuie să fie caracteristice organismelor europene şi că nici Comisia, nici Consiliul, nici Parlamentul European nu au venit cu rezoluţii privind spălatul o dată pe săptămână, nici cu 17 grade în casă, nici cu mâncatul cozonacului cu făină de gândaci. El a mai arătat că „retorica dezastrului nu trebuie îmbrăţişată, pentru că noi avem nişte tare”, şi a precizat că tatăl său mergea în faţa blocului, lua bateria de la maşină şi o aducea sus ca să îşi facă lecţiile la bec.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan exclude ideea ca PNL să susţină un candidat din partea PSD pentru funcţia de preşedinte al României, deşi este de părere că actuala coaliţie de guvernare poate funcţiona în următorii şase ani. Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan respinge cu fermitate ipoteza conform căreia PNL ar putea susţine un candidat din partea PSD la alegerile pentru funcţia de preşedinte al României.

„Eu cred că trebuie să ne gândim la acest lucru. Asta nu înseamnă că trebuie să avem candidaţi comuni. Nu trebuie să ne gândim vreodată că va susţine PNL-ul un candidat PSD la prezidenţiale. Uitaţi asta! Niciodată nu se va întâmpla acest lucru, dar asta nu înseamnă că nu putem colabora în interesul României pentru stabilitate guvernamentală. Nimeni nu vrea extreme”, a adăugat Rareş Bogdan. El adaugă că s-ar fi aşteptat să vadă în PSD mai mulţi specialişti „pentru că cu asta s-au lăudat 32 de ani”.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *