Rareș Bogdan, PRIMUL LOC pe lista PNL, la europarlamentare! Huțucă (PNL Constanța): „Acest deschizător trebuie să aibă o notorietate și încredere peste partid!”

Partidul Național Liberal se apropie de definitivarea listei de candidați pentru alegerile europarlamentare, programate pentru 26 mai a.c. Astfel, deși se vehicula de mai mult timp această variantă, ultimele tratative confirmă faptul că moderatorul TV, Rareș Bogdan, va deschide lista PNL.

Rareș Bogdan este urmat de Siegfried Mureșan, actual europarlamentar, ales în 2014 pe listele PMP, în prezent purtător de cuvânt al PPE; Mircea Hava – primarul municipiului Alba-Iulia; Vasile Blaga – ultimul președinte al PDL înainte de fuziunea cu vechiul PNL; Adina Vălean – actual europarlamentar, soția ultimului președinte al vechiului PNL, Crin Antonescu sau Daniel Buda – actual europarlamentar și președinte al PNL Cluj.

Huțucă: „Batem în cuie… joi!”

Despre actuala formă a listei, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, ne-a precizat că, cel puțin de la locul 2 în jos, este varianta credibilă și cea mai probabilă.

„Încă nu pot să confirm, dar așa cum e restul listei (de la locul 2 inclusiv în jos – n.r.) pare foarte credibil, o listă așezată OK! S-ar putea să se „bată în cuie” în ședința Biroului Executiv de joi! Dar, acum, este o listă versatilă, se poate întâmpla orice, așteptăm și noi cu nerăbdare și cred că joi încheiem subiectul acesta”, a spus Bogdan Huțucă, pentru TOMIS NEWS.

Grație activității în media din ultimii ani, Rareș Bogdan beneficiază, într-adevăr, de o mare notorietate, însă se pune întrebarea firească: cum ar accepta membrii vechi ai PNL să fie nu doar reprezentanți, ci conduși, la proximele alegeri naționale, de cineva care nu este membru al partidului? În principiu, deputatul Huțucă ne-a precizat că mesajele lui Rareș Bogdan sunt cel puțin similare cu cele pe care liberalii le transmit sau doresc să le audă.

„Eu am discutat cu destul de mulți membri PNL care au o percepție foarte pozitivă despre Rareș Bogdan, sunt oameni care urmăresc cu atenție dezbaterile publice din media și îl percep cumva în tabăra lor, că le reflectă convingerile. Am observat și eu că primează foarte mult nu atât faptul ca omul să fie un PNL-ist care a tras de-a lungul anilor pentru partid, ci să fie un individ care știe să exprime convingerile lor, să transmită mesajele lor! Într-o luptă care s-a văzut în ultimii doi ani între stânga și dreapta, orice membru PNL își dorește ca pe această listă sau deschizător de drum să fie cineva cu convingeri profund de dreapta și cu capacitatea de a-și exprima aceste convingeri și de a le transmite și altora! Rareș Bogdan este un tip apreciat de mulți colegi. (…) E foarte important ca acest deschizător să aibă o notorietate și încredere peste partid, pentru ca lista să penetreze. Toate problemele pe care le ridică Rareș Bogdan sunt probleme pe care și le ridică orice om din PNL sau din opoziție. Te ajută să îți găsești argumente pe subiecte la care te gândești”, a explicat Bogdan Huțucă, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *