Rareș Bogdan: „PNL va câștiga alegerile locale cu UN SCOR ISTORIC!”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că liberalii vor câștiga alegerile locale cu un scor istoric, iar ulterior, la alegerile parlamentare valul va crește în favoarea liberalilor.

„Eu vă spun aşa: va fi cel mai mare scor şi, după ce vom câştiga aceste alegeri locale veţi vedea că valul pentru PNL va creşte. Când ai preşedinţi de consilii judeţene, când ai guvern, când ai delegaţie de europarlamentari extrem de puternică – foşti miniştri, foşti primari, oameni cu influenţă la Bruxelles. Când ai preşedinte de ţară din partidul tău – chiar dacă dânsul, sigur, este un om care respectă Constituţia şi toate partidele, dar a plecat din PNL – când ai premier liberal, automat se creează o axă a dezvoltării: primar, preşedinte de consiliu judeţean, ministru, prim-ministru, preşedinte, europarlamentari, comisar european pe Transporturi, doamna Adina Vălean”, a spus Rareș Bogdan.

Europarlamentarul a mai arătat că Partidul Național Liberal va câștiga în alegerile locale deoarece administrațiile liberale au schimbat în bine orașele.

„Îl batem pe Oprișan la el acasă! După 24 de ani, PNL îl scoate pe Oprișan de la Consiliul Județean. Ionel Arsene este unul dintre cei mai toxici baroni. Administrațiile liberale au schimbat fețele orașele la propriu. Dacă vă uitați la toate județele conduse de noi condițiile de viață sunt ridicate! Câștigăm și la Caraș Severin și îl scoatem pe Mocioalcă! Și pe lângă asta venim cu administrațiile noastre de succes, cum ar fi Alin Tișe la Cluj și așa mai departe! Administrațiile socialiste au fugit de bani europeni pentru că sunt sub supravegherea OLAF”, a mai spus Rareș Bogdan.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *