Raportul celei de-a șasea ediții a campaniei de primăvară „Curățăm Constanța Noastră”: 900 tone de deșeuri, adunate

Aproape 900 de tone de deșeuri au fost adunate în cadrul celei de-a șasea ediții a campaniei de primăvară „Curățăm Constanța Noastră”, anunță marți Primăria Constanța.

Potrivit municipalității, în cele 30 de zile ale lunii aprilie, echipe formate din angajați ai Primăriei municipiului Constanța, reprezentanți ai societății civile, asociații de proprietari, elevi, studenți, cadre didactice, agenți economici, angajați ai societăților de stat, precum și ai companiilor private și-au dat mâna în cea mai amplă campanie de curățenie din oraș.

S-a acționat în toate cartierele, dar și în stațiunea Mamaia sau pe plajă. Campania nu s-a axat doar pe strângerea gunoaielor, ci și pe refacerea gardurilor distruse din anumite zone, pe înlocuirea geamurilor sau a vitrinelor sparte, au fost zugrăvite fațadele și zidurile. Tot în cadrul campaniei Curățăm Constanța Noastră au fost plantați peste 200 de arbori, au fost reamenajate șase sensuri giratorii și au fost vopsiți, împreună cu operatorii din turism, 570 de stâlpi de iluminat public. Pentru nerespectarea normelor de curățenie au fost emise aproape 800 de sancțiuni și au fost aplicate amenzi în valoare de aproximativ 300 de mii de lei.

Mai multe detalii despre ediția de primăvară a campaniei, disponibile AICI!

CITEȘTE ȘI:

Primăria invită la responsabilizare civică. „Curățăm Constanța noastră”, la a șasea ediție

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *