RAJA: „Suntem alături de comunitate în lupta cu coronavirus”

RAJA anunță vineri faptul că asigură servicii esențiale comunităților în care își desfășoară activitatea. De aceea, în condițiile evoluției epidemiei provocate de virusul SARS-CoV-2, personalul RAJA s-a mobilizat pentru a face față tuturor provocărilor întâmpinate pe parcursul acestei perioade fără precedent.

Potrivit RAJA, în ciuda distanțării sociale și a tuturor măsurilor impuse pentru protejarea sănătății angajaților, dar și a abonaților companiei, la nivelul Regiei toate activitățile se desfășoară în regim de foc continuu. Pentru a asigura o apă potabilă sigură și de calitate tuturor consumatorilor, dar și un serviciu eficient de canalizare/epurare a apelor uzate menajere, echipele RAJA sunt în permanență prezente pe teren, în vederea realizării intervențiilor curente asupra sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare la nivelul localităților deservite.

Totodată, Regia arată că, pentru a depăși această perioadă critică, este nevoie de o mobilizare colectivă, de aceea este solidară cu sistemul sanitar, ajutând la punerea în funcțiune a Spitalului Militar mobil care va fi ridicat pe stadionul „Portul” din Constanța. Spitalul Modular de Izolare şi Tratament va funcţiona ca o secţie extinsă de boli infecţioase a Spitalului Militar de Urgenţă Constanţa. Prin urmare, RAJA s-a implicat activ și și-a asumat, din surse proprii, realizarea în regim de urgență, a întregii infrastructuri care va asigura necesarul de apă potabilă și colectarea apelor uzate.   

În acest sens, mai multe echipe, formate din zeci de angajați ai societății, lucrează 24 de ore din 24 pentru racordarea și branșarea la sistemul de distribuție a apei potabile și de canalizare a noului spital, prevăzut cu o capacitate de peste 600 de paturi. 

„Amintim tuturor utilizatorilor că apa are un rol deosebit de important în  prevenirea răspândirii coronavirusului. Este nevoie de doar 30 de secunde pentru spălarea mâinilor cu apă și săpun ca să ținem la distanță virușii”, au transmis reprezentanții RAJA.

CITEȘTE ȘI:

Furnizarea apei potabile, oprită temporar la Techirghiol și Eforie Nord

Apa oprită în Cartierul Nou din orașul Techirghiol

Traficul rutier, blocat în centrul Constanței: intervenție pentru remedierea unei avarii

Apa oprită în comuna Mihail Kogălniceanu

Consumatorii RAJA, invitați să trimită indexurile ONLINE

RAJA desfășoară majoritatea activităților de lucru cu publicul în sistem on-line si telefonic

RAJA a adoptat măsuri preventive în situația epidemiei de coronavirus. „Apa potabilă trebuie furnizată fără discontinuitate”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *