RAJA Constanța: Se OPREȘTE apa în zonele Popasul Pescarilor și Camping din Stațiunea Olimp

Pentru realizarea operațiunilor de mentenanță a sistemului de alimentare cu apă și de montare a unor vane de legătură pentru sectorizarea rețelei de distribuție apă potabilă, din Stațiunea Olimp, județul Constanța, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei, miercuri – 16 iunie 2021, în intervalul orar 10.00 – 17.00 către consumatorii din zonele Popasul Pescarilor și Camping. 

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această oprire să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au precizat reprezentanții Regiei.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “RAJA Constanța: Se OPREȘTE apa în zonele Popasul Pescarilor și Camping din Stațiunea Olimp

  • marți, 15 iunie 2021 la 09:16
    Permalink

    Datorita reabilitarii defectoase a conductelor de apa si canalizare sparturile sunt dese,pe str.REnasterii se intimpla des.Constructia samsarului stere distruge infrastructura de apa canalizare,gaze si energie elictrica locala.Autobasculantele fisureaza casele.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.