RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

RAJA SA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență la nivelul întregii societăți, de astăzi – 12 octombrie 2021, ora 14.00 până mâine – 13 octombrie 2021, ora 16.00, ca urmare a atenționărilor de tip cod portocaliu și galben, emise de Administrația Națională de Meteorologie pentru sud – estul țării (județele Constanța, Ialomița și Călărași). Fenomenele vizate sunt ploi abundente, cu cantități de apă ce pot înregistra peste 25…35 l/mp, iar în unele zone, prin acumulare, putând depăși 50…70 l/mp și vânt care se va intensifica treptat, cu rafale de peste 50…60 km/h în general și peste 65…70km/h, în zona litoralului.

Prin urmare, în întreaga arie de operare, zeci de echipe de intervenție, dotate cu autospeciale tip womă, vidanje, motopompe de mare putere și autoutilitare, au fost pregătite pentru a acționa cu promptitudine în rezolvarea situațiilor specifice care pot apărea în funcționarea sistemelor operate la nivelul localităților deservite.

Angajații societății vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate la parametri optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea acestora, care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA SA va face tot ce este necesar pentru reluarea serviciilor imediat ce vor fi remediate avariile survenite pe rețeaua  de furnizare a energiei electrice. Totodată, consumatorii care înregistrează deficiențe la nivelul sistemului de distribuție apă potabilă sau de canalizare, pot sesiza avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924, pentru remedierea acestora într-un timp cât mai scurt.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *