Spread the love

RAJA a remediat o avarie la Năvodari

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de 800 mm ce alimenteaza orasul Navodari, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile astazi, 19 aprilie 2016, in intervalul 09,30 – 13,30. Imediat, s-au facut manevrele de vane necesare pentru alimentarea orasului Navodari pe conducta de siguranta cu diametrul de 600 mm. In aceste conditii, avand in vedere diametrul mai mic al conductei de siguranta, abonatii din Navodari au avut, in intervalul mentionat, apa cu presiuni scazute.
Tot astazi, pentru remedierea unei avarii la conducta principala de alimentare cu apa ce pleaca de la statia de tratare si pompare Harsova, suntem nevoiti sa oprim furnizarea apei pe tronsonul avariat in intervalul 10,00 – 14,00. Au fost afectati de lipsa apei potabile toti abonatii din Harsova.
Ne cerem scuze fata de consumatorii afectati de aceste avarii si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii si reluarea furnizarii apei potabile in timpul cel mai scurt.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *